˙Twilight Saga Fanfiction˙

" Before you Bella, my life was a moonless night..."

15.fejezet
(Edward szemszög)
Ma el veszem Bellát, bár ő ezt nem tudja. Azt mondtuk neki, hogy kirándulni megyünk egy tó partra, a házunkhoz. Persze ámuldozott, hogy ott is van egy telkünk. Tényleg szép hely, egy napos tó partja, mellette egy kis házzal. A hely el dugott, senki nem találhat vagy láthat ott meg minket. Tökéletes, hogy másodszor is el vegyem Bellát. Ez a hely kedves nekem, sokat voltunk itt az egész családdal, és ha egy kis magányra volt szükségem, ide el bújhattam, magamban lehettem. Vadászhattam, ki tisztíthattam a fejem a tóban úszva. Meg ígértem magamnak, hogy a saját szavaimmal fogok örök szerelmet esküdni neki, és ezt be is tartom.
- Edward – szólt Alice, majd intett, hogy menjek oda
- Megyek – mondtam, majd el indultam, magam után húzva Bellát is. Nem akartam ma egy másodpercre sem el engedni.
- Indulhatunk?- kérdezte Alice
- Persze – mondtam – a tónál rendben van minden? – burkolt kérdésemben a legnagyobb kérdés az volt, hogy minden elő van e készítve az esküvőre. Ezt Alice is tudta
- Igen, minden kész, nagyon jól fogjuk érezni magunkat.
- Mi ez a nagy készülődés? – kérdezte Bella. Kicsit meg ijedtem, de egyből találtam rá hihető magyarázatot.
- Az a ház már nagyon régi, és Esme meg tervezte az egészet, újra építették Aliceszel. – hazudtam
- Oké – mondta. Láttam rajta, hogy el hittem amit mondtam.
- Menjünk – mondtam, majd el indultam a kocsi felé. Bella derekát most sem engedtem el.
- Van egy olyan érzésem, hogy nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Rég fürödtem tóban – mosolygott Bella. Szemében a boldogság fénye csillant.
- Arra mérget vennék – nevettem kissé morbid viccemen. Bella velem nevetett.
- Menjünk – mondta Bella, majd ki léptünk az ajtón.

Vámpíroknak kedvezőtlen, napos idő volt. Az esküvőhöz viszont tökéletes. Magamban ujjongtam, ma tényleg minden tökéletes. Be ültünk a kocsiba, Bella szó nélkül az anyós ülésre. Meg lepődtem ezen, hisz mindig azon meg a „harc”, hogy ki vezessen. Valamiről eszembe jutott az első nászutunk. Nem bírtam ki nevetés nélkül.
- Mi olyan vicces? – kérdezte kérdően rám nézve Bella
- Semmi, csak az jutott eszembe, hogy mennyire gátlásosak voltunk a kapcsolatunk elején. Mikor még ember voltál. Emlékszel? Az ebédlőben. Mikor először meg láttalak. Soha nem felejtem el a pillanatot, mikor beléd szerettem. – mondtam. Az emlékek kellemes érzésekkel töltöttek el. A vérének illatát soha nem felejtem el. - És én csak később jöttem rá, hogy szerelmes vagyok. Elő csaltad belőlem az emberi érzelmeket. És a féltékenység is, milyen fura volt. Meg akartam ölni Mike Newtont – emlékeztem vissza nevetve. Bella velem nevetett.
- Tényleg nagyon gátlásosak voltunk, de legalább semmit sem siettünk el. – mondta
- Jól tettük – mosolyogtam.
Nem sok idő el teltével már hallottam azokat a meg nyugtató, rajtam mindig segítő hangokat. Rég jártam itt, és meg akartam mutatni Bellának mindent. Ki szálltunk az autóból, és körül néztem. A világon itt éreztem magam otthon a legjobban a Bellával közös házunk után. A tó tiszta volt, láttam az alját, a házat tényleg retusálták egy kicsit, bár nem sokat változott. Rég jártam itt, és el határoztam, hogy többet fogok jönni Bellával.
- Sétálunk? – kérdeztem Bellától.
- Persze – bújt hozzám. Ő is körülnézett.
- Ez gyönyörű – mondta, mikor el indultunk.
- Szeretem ezt a helyet, sokat voltam itt régebben. – mondtam
- Amikor én még meg sem születtem, igaz? – kérdezte
- Valószínű – nevettem vele
Tovább sétáltunk. A tő felett repkedő sirályokra nézve én is sirálynak éreztem magam. Bellára tekintve szárnyaltam, olyannyira szabadnak éreztem magam mint ők. A dolog, mely a földön tartott az volt, hogy a számomra a világon legfontosabb személy ebben a pillanatban is fogta a kezem. Hirtelen az eszembe villant – bár minden egyes másodpercben észben tartottam – hogy ma újra örök hűséget fogadhatok neki.
- Nagyon el kalandoztál, hm? – szólalt meg Bella. Tudnom kellett volna hogy ő biztosan észre veszi rajtam. Nem volt nehéz, hisz az arcát bámultam egész végig.
- Ne haragudj kedvesem, de nem tudok be telni veled. Szárnyalok melletted. – mondtam
- A számból vetted ki a szót – mondta. A hangja csodálatra méltó.
A hajába kapott a szél, és el takarta az arcát. Meg fogtam az arcát két oldalt, ezzel el söpörve a haját. Aranybarna szemeinek csillogása minden látványt felül múlt. A körülötte lévő dolgok, a számomra nagyon sokat jelentő táj el homályosult, és én voltam a világ legszerencsésebb lénye. Arcommal lassan közeledtem felé, de ő türelmetlen volt, nem várta ki amíg meg csókolom. Fejét gyorsan előre hajtotta, és végül is ő csókolt meg engem. Ajkai gyors tempót diktáltak, de tudtam hogy nem veszthetjük most el a kontrollt a vágyaink felett. Nehezen ugyan, de sikerült meg szakítanom a csókot. Bella kérdőn nézett rám
- Bella, itt nem lehet – magyaráztam. Ha nem vettem volna el, akkor fel kapom, és be rohanok vele az erdőbe.
- Igazad van - mondta pár másodperc gondolkodás után – Emmett egy ideig nem hagyna ezzel békén.
- Így van – örültem hogy ki talált indokom meg győzte.
Tovább sétáltunk az ujjainkat össze fonva, kezünket lazán lóbálva kettőnk közt. Nem siettünk, lassan haladtunk vissza a házhoz.
- Kész vagyok mindennel, gyertek be át öltözni – Alice gondolatai fülsértően hangosak voltak
- Menjünk be a házba – mondtam Bellának, mikor már nagyon közel voltunk második otthonomhoz. – mutatok neked valamit
- Menjünk – mondta
Alice gondolataiban látott díszítés nagyon szép volt. Felül múlta önmagát. A ház belsejében két domináló szín volt: a citromsárga és a kék. Alice ezekhez ugyan ilyen színű, plusz fehér virágokat helyezett el mindenhol. Ahogy be léptünk a házba Bella meg torpant.
- Esküvő – tátogta
- Pontosan – mondtam – ma újra esküvő. A miénk.
- Ez tényleg igaz? – kérdezte meg döbbenve Bella.
- Hát persze. És minden a te ízlésed szerint terveztünk meg.
- Köszönöm – suttogta.
Meg csókoltam, de ebben nem voltak vad vágyak. Ez a csók gyengéd volt. Pont úgy mint Bella.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Saját blog

Kérés

Szeretném megkérni minden kedves olvasómat, hogy ha van rá időtök, és energiátok írjatok tartalmas megjegyzést, ha máshogy nem, hát chatbe. Ez nem azért kell, mert egoista vagyok, hanem azért, hogy tanuljak belőle. Írjátok le mit tetszett, és mi nem, hogy esetleg mi volt a hiba, és milyen érzelmeket váltott ki belőletek. Ha írtok, én ebből tanulok, és jobban fogok írni, ergo nagyobb lesz az olvasási élmény. Köszön előre is.

Zsuzsii

Angyali történetek

www.angyalitortenetek.blogspot.com A másik történetem. Amy Cooperről szól, aki száz év után, ugynaúgy 17 évesen ébred a kómából... de vajon miért nem öregedett? Megtudhatod, ha elolvasod:)

számláló

(2009.11.03-tól)
casino Contador De Visitas

Chat

Hány vámpír lézeng itt?

Köszönöm!

A sok-sok öteltet, és segítséget köszönöm szépen Csillának:)
Nagyon sokat segítettél, hálás vagyok érte!:)

Rendszeres olvasók