˙Twilight Saga Fanfiction˙

" Before you Bella, my life was a moonless night..."

A Telihold Sugarai

Prológus

Idő. Minden napi szó, de általában senki sem gondol bele mit tehet bárkivel. Velem, az elmúlt száz évem során sok mindent tett. A fellegekbe repített, majd a földbe tiport, és volt, mikor semmit nem jelentett, és ez most hasznos számomra, segít. Sok mindenen vitt át, meg tanított úgy élni az életem, hogy boldog legyek. Most Bellát jelenti, és minden egyes együtt töltött másodpercet kőbe vésném. És még mennyi lesz! Egy örökkévalóság jutott számunkra, és minden egyes másodpercét ki is használjuk. Bella fel ébresztette bennem azt, amit eddig el nyomott a vérszomjas szörnyeteg: az embert. Az embert aki képes szeretni, és akit szeretnek. Aki előbbre tudja helyezni az érzéseit, mint a vérszomját. Bár mindezek ellenére, nem vagyok kevésbé önző, mint voltam. Bella már az, ami én. Halhatatlan. Mindezek tetejébe megkaptam tőle a leggyönyörűbb ajándékot: át adott belőlem, és saját magából egy részt a minket körülvevő környezetnek. Renesmee, a kislányom. Soha nem voltam képes felfogni, hogy miért tesz ennyi mindent értem, és azt sem, hogy két ezen a világon élő lény, hogy szeretheti egymást ekkora oda adással, mint ahogy mi szeretjük egymást Bellával. A kapcsolatunk minden ki bírt, ami miatt egy átlagos kapcsolat rég tönkrement volna. Vissza tekintve el múlt életemre, bele gondolva, hogy honnan jöttem, és merre tartok, látom, hogy sokszor volt nehéz, sokszor voltam reménytelen, és sokszor fájt, de mégis, most látom csak, hogy mindezen át kellett mennem. És most célhoz értem, ki van kövezve előttem a boldogság útja, és csak annyit kel tennem, hogy el sétálok rajta. Ez az út végtelen, és gondtalan. Most először igazán érzem: haza értem. Otthon vagyok, gondtalanul, és boldogan.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Saját blog

Kérés

Szeretném megkérni minden kedves olvasómat, hogy ha van rá időtök, és energiátok írjatok tartalmas megjegyzést, ha máshogy nem, hát chatbe. Ez nem azért kell, mert egoista vagyok, hanem azért, hogy tanuljak belőle. Írjátok le mit tetszett, és mi nem, hogy esetleg mi volt a hiba, és milyen érzelmeket váltott ki belőletek. Ha írtok, én ebből tanulok, és jobban fogok írni, ergo nagyobb lesz az olvasási élmény. Köszön előre is.

Zsuzsii

Angyali történetek

www.angyalitortenetek.blogspot.com A másik történetem. Amy Cooperről szól, aki száz év után, ugynaúgy 17 évesen ébred a kómából... de vajon miért nem öregedett? Megtudhatod, ha elolvasod:)

számláló

(2009.11.03-tól)
casino Contador De Visitas

Chat

Hány vámpír lézeng itt?

Köszönöm!

A sok-sok öteltet, és segítséget köszönöm szépen Csillának:)
Nagyon sokat segítettél, hálás vagyok érte!:)

Rendszeres olvasók