˙Twilight Saga Fanfiction˙

" Before you Bella, my life was a moonless night..."

Késés

Rohantam, olyan gyorsan, hogy meg törtem az erdő ködös, félelmetes csendjét. Minden akadály, mi elém állt abban a pillanatban szűnt meg létezni. Az agyamat el terítette a köd, és én csak Bellára tudtam gondolni. Alice látomása után, miszerint Bella le ugrik egy szikláról, és meg hal, egy szó nélkül törtem ki az ajtó keretet, és kezdtem rohanni Forksba. Ön gyilkos lesz. Miattam. Egy szörnyeteg vagyok, sosem éreztem ezt a tényt még ennél erőteljesebben. Szinte lehengerlő volt, azt tudni, hogy akit a legjobban szeretek a világon, és a védelme érdekében mindent meg teszek, miattam hal meg. Nem tudtam arra gondolni, hogy mi van, ha el kések. Tudtam, hogy nem lenne akkor erőm semmihez Itt helyben össze roskadnék. De nem tehetem. Mennem kell, Bella vár rám, szüksége van rám. Erre a gondolatra gyorsabban futottam. Úgy, ahogy még sosem. Az erdőn át, mindenen keresztül. Forks határához értem, Bella pedig a La Push – i strand egyik sziklájáról ugrik le. Remélem nem késtem el. Bella, Bella, Szeretlek – hajtogattam magamban. Újra rohanni kezdtem, mikor el értem a határvonala meg torpantam fél másodpercre, de aztán újra teljes sebességgel száguldottam. Az idő csigalassúsággal telt, egy évnek éreztem még végre a sziklához értem. Bella már nem állt ott. Minden gondolkodás nélkül ugrottam a vízbe. A szikla elég magasan volt, hogy egy ember az ugrásba bele hal… Nem! Nem gondolhatok erre. Mikor a vízbe értem, semmivel nem foglalkozva kutattam a lány után, kit soha nem tudnék el felejteni, kinek a vége az én végemet is jelentené. Küzdve a hullámok ellen, néha a felszínre jőve kerestem Bellát. Már-már kétségbe esve, lélekszakadva úsztam a fagyos vízben. Másodpercenként cikáztam a felszín, és a víz alatt, és egy hang egyre hangosabban férkőzött a tudatomba. Elvesztetted, meghalt. – a hang már ordított, fizikai fájdalmat okozva mélyen a fagyos szívemben. Mikor már fel adtam volna, meg láttam egy alakot a vízben, és ez új erőt adott. Bella alakja volt, a teste élettelenül lebegett a víz felszínén, és a tenger kegyetlen hullámai egyre beljebb, és beljebb sodorták azt. A látványtól egy pillanatra össze törtem, és minden reményem veszett. Majd minden lelki erőm össze szedve a teste után úsztam, és ki húztam a partra. A teste jéghideg volt, és fehér. Csak úsztam, és úsztam. Nagyon hosszú időnek hatott még a partra értem Bellával. A homokra fektettem, és szólongatni kezdtem.
- Bella, Bella – suttogtam kétségbe esetten – kelj fel, itt vagyok, nem megyek el, kelj fel. – nem éreztem a pulzusát, és nem is lélegzett.
- Szerelmem, kérlek, kelj fel – már zokogtam, a szemem viszketett, de mivel vámpír voltam nem könnyeztem. Óvatosan nyomtam meg a tüdejét, amitől köhögni kezdett, és el kezdett lélegezni.
- Bella, Bella hallasz engem? – a hangom végtelenül kétségbe esett
- Edward – suttogta, emberi fülnek nem is hallhatóan
- Szerelmem, itt vagyok – mondtam
- Szeretlek – mondta még mindig nagyon halkan, majd egy pillanatra ki nyitotta a szemét, majd újra becsukta, és már nem lélegzett, a pulzusa újra le állt.
- Bella – ráztam meg az élettelen testet. Akkor tudatosult bennem: Meghalt.
Fel ordítottam a fájdalomtól, mely gyötrően, egyre nagyobb hullámokban kínzott, belülről tört össze, lassan, őrjítően kínzóan. Fel álltam Bella teste mellől. Rá néztem, és Ő már nem Bella volt. El indultam, még egyszer a teste felé nézve, majd rohantam. Újra a ködös erdőben suhanva, most ezerszer nagyobb lelki fájdalommal terhelve, mely fizikailag is kínzott. Egész testemben fizikai fájdalmat éreztem. Meghalt az, amit Bella ébresztett fel bennem. De ennek halálával én is meg haltam, ki veszett belőlem minden, ami valaha voltam. Rohantam, kínok között. A három napos őrjítő futás után végre esélyem volt arra, hogy a kínjaim meg szűnjenek. Volterra falai fölém magasodtak, de én nem álltam meg. Senki nem látott meg, mivel emberi szemnek láthatatlan sebességgel futottam. Pontosan délben, az ingemet magamról le tépve ki léptem a tér közepére. A szemem csukva volt, és Bella boldog arca jelent meg előttem. Ajkam halvány mosolyra húzódott, és pár ordítás és sikítás után nem érzékeltem semmit. Ki nyitottam a szemem, és Bella állt előttem, magához hívva. Szótlanul rohantam hozzá, és omlottam szerelmem oltalmazó ölelésébe.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Saját blog

Kérés

Szeretném megkérni minden kedves olvasómat, hogy ha van rá időtök, és energiátok írjatok tartalmas megjegyzést, ha máshogy nem, hát chatbe. Ez nem azért kell, mert egoista vagyok, hanem azért, hogy tanuljak belőle. Írjátok le mit tetszett, és mi nem, hogy esetleg mi volt a hiba, és milyen érzelmeket váltott ki belőletek. Ha írtok, én ebből tanulok, és jobban fogok írni, ergo nagyobb lesz az olvasási élmény. Köszön előre is.

Zsuzsii

Angyali történetek

www.angyalitortenetek.blogspot.com A másik történetem. Amy Cooperről szól, aki száz év után, ugynaúgy 17 évesen ébred a kómából... de vajon miért nem öregedett? Megtudhatod, ha elolvasod:)

számláló

(2009.11.03-tól)
casino Contador De Visitas

Chat

Hány vámpír lézeng itt?

Köszönöm!

A sok-sok öteltet, és segítséget köszönöm szépen Csillának:)
Nagyon sokat segítettél, hálás vagyok érte!:)

Rendszeres olvasók