˙Twilight Saga Fanfiction˙

" Before you Bella, my life was a moonless night..."

17. fejezet

Esküvő, nász éjszaka, vámpírrá válás. Életem fontos eseményei követik egymást ebben a sorrendben. Mindenkinek azt mondtuk hogy meg haltam egy betegségben. Apám, és anyám már el temettek. Holnap pedig be lépek a számomra álom világba. Ebben a világban örökké együtt lehetünk Edwarddal. Jacob, a farkasok, és a Cullen család tudja csak hogy élek. Edward nem akarta meg kockáztatni hogy Jacob tudjon róla, de úgy is rá jönne, és nem utolsó sorban a legjobb barátom. Át jött valamelyik nap, ugyan is el toltuk egy héttel a halhatatlanná tevésemet. El kellett intézni a temetést, mindenki ott volt, csak Edward nem. Mikor át változtam el fogunk költözni, eddig úgy néz ki hogy Angliába, vagy a közelébe. A lényeg hogy ne süssön sokat a nap.

- Biztosan el mentek? Bella, semmi remény rá hogy ember maradj? – kérdezte Jacob mikor itt volt. Hangja, és a szeme is esdeklő volt. Össze szorult a szívem a látványtól. Edward végig mellettem állt, nem akarta el zavarni Jacobot, tudta hogy azt akarom hogy itt legyen.

- Igen, el megyünk. Jake, értsd meg, Charlie úgy tudja meg haltam. Mit tenne ha szembe találkozna velem az utcán vámpírként? Nem maradhatunk, sajnálom. – mondtam, és tényleg sajnáltam. Tudtam mit érezhet most. Láttam a szenvedést a szemében, és egy kényszert éreztem hogy meg öleljem őt. Éppen úgy mint amikor motoroztunk.

- De, lehetne egy kérésem Bells? – kérdezte, de nem nézett a szemembe

- Mond – válaszoltam

- Itt lehetnék, amikor te…szóval amikor át változol? – kérdezte a hangja újra esdeklő

Edwardra néztem, majd Carlislera. Mind ketten bólintottak.

- Igen, Jake. Persze hogy itt lehetsz. – válaszoltam neki

- Köszönöm. Akkor holnap reggel jövök – mondta. A szemében fájdalom csillogott, és egy könnycsepp hullott le az arcáról.

Nem tudtam meg állni, ki bontakoztam Edward öleléséből, oda mentem, és meg öleltem. A forró bőre égette az enyémet, de most nem számított. A könnyeim folyni kezdtek. Mikor Jake el engedett melegen rám mosolygott.

- Szeretlek Bella, bármi leszel is, mindig szeretni foglak. Soha nem felejtelek el – mondta, ettől még jobban folyni kezdtek a könnyeim.

Jacob hátat fordított még egyszer az ajtóból vissza nézett, és újra rám mosolygott. Mikor az ajtó be csukódott zokogni kezdtem. Edward hozzám sietett, és próbált vigasztalni, de nem sok sikerrel.

- Nem baj ha kicsit egyedül lennék? – kérdeztem két szipogás közt.

- Persze, menj csak – mondta meg értően.

El indultam fel a lépcsőn Edward szobájába. Muszáj volt egy kicsit egyedül lennem, nem engedhettem meg magamnak hogy Jacob Black miatt Edward előtt borulok ki. Azt hinné hogy meg gondoltam magam. Eszembe jutottak a La Push – ban töltött napjaim, Jake garázsában. Hogy sugárzott az örömtől. Hogy Ő volt az én Napom, és hogy most fájdalmat okozok annak az embernek aki segített nekem életben maradni, és – ha csak egy időre is – meg szűntette a fájdalmaimat. Ápolta a lelki sebeimet szó nélkül, mert szeretett. Feltétel nélkül.

Le rogytam a kanapéra, a lábaimat fel húztam, és a tenyerembe temettem az arcom. Zokogtam, még jobban mint eddig. Mért van az hogy én mindig csalódást okozok valakinek? Miért kell mindenkinek miattam szenvednie. A bűntudatban dagonyázva, magamat ostorozva feküdtem az ágyon, és csak sírtam és sírtam. Mikor már el fogytak a könnyeim a fejem el kezdett hasogatni. Ki mentem a fürdőbe, meg mostam az arcomat. A szemeim vörösek voltak, és fel voltak dagadva. Mi után kicsit el fogadhatóbbnak tartottam a kinézetemet le mentem a nappaliba.

- Carlisle, adnál fej fájás csillapítót? – kérdeztem, miközben a tenyeremet folyamatosan a homlokomon tartottam.

- Igen, mindjárt jövök. Addig ülj le, ne hogy el ájulj. – rendelkezett Carlisle. Jó ötletnek tartottam a leülést, mert tényleg szédültem. Alice a kezembe nyomott egy pohár vizet.

- Köszönöm - mondtam neki

Fél perc múlva Carlisle már a nappaliban volt a pirulával, és Alice egy újabb pohár vizet adott. Lenyeltem a gyógyszert, és a maradék vizet is meg ittam. A szám ki száradt a sok sírástól, és homályosan láttam.

- Pihenned kéne – súgta kedvesen a fülembe Edward

- Még nem – ellenkeztem, bár fáradt voltam. Ez volt az utolsó estém emberként, nem akartam alvásra pazarolni. Ki néztem az ablakon. Az ég tiszta volt, és a hold gyönyörű.

- Sétáljunk egyet – mondtam mosolyogva, bár ez nem jött szívből

- Rendben – mondta – szaladj fel a pulcsidért

Öt perc alatt vissz értem, Edward már a bejárati ajtóban állt. Szája sarkán halvány mosoly látszott. El indultam felé, a fejem még szédült egy kicsit, de nem foglalkoztam vele. Meg fogtam a kezét, és elkezdtem kifelé húzni. El indultunk a folyó parton, és oda mentünk ahol a legutóbbi sétánk során le feküdtünk a fűbe. Nem szóltunk egy szót sem, csak feküdtünk.

A mellkasára hajtottam a fejem, a kezeim mellettem pihentek. Edward egyik kezével támasztotta a fejét, másikkal az arcomat simogatta. Láttunk egy hulló csillagot, amit magamtól persze nem vettem volna észre.

- Bella, nézd – mutatott egy pont felé Edward mikor észre vette.

- Gyönyörű – mondtam egy sóhajtás alatt

Edwrad hirtelen meg csókolt, szenvedélyesen, szerelmesen. De aztán el tolt magától. Vissza feküdtem szobor szerű mellkasára, de most nem tudta feledtetni velem Jacobot. Időnként a szemem elé vetült az a fájdalmas arc, amitől újra és újra össze szorult a szívem. Edward az altatómat kezdte dúdolni, és a sírástól, és a lelki fáradtságtól le csukódtak a szemeim, és nagyon hamar el aludtam. Mélyen aludtam, még a hideg érintésre sem keltem fel, ahogyan Edward fel vitt a szobába. Az utolsó éjszakám volt amit alvással töltöttem, az utolsó emberi éjszakám. Nem álmodtam semmit.

Hideg érintésre ébredtem, mikor ki nyitottam a szemem Edward szemében félelmet láttam.

- Mi a baj? – kérdeztem ahogy meg láttam az arcát. A hangom álmos volt, de a fejem ki tisztult.

- Félek – mondta. Ahogy a szemembe nézett az arca el gyötört volt. Gondolom egész éjszaka ezen gondolkodott.

- Nem lesz semmi baj – próbáltam nyugtatni. Adtam az arcára egy puszit.

- Tíz perc és jövök, rendben? – kérdeztem

- Persze, menj csak – mondta, és a hangjából is ki hallatszott a félelem.

Ki mentem a fürdőbe, bénáztam egy sort - jobban mondva mindent el ejtettem és le vertem amit csak lehetett – és mi után meg mostam a fogam, és rendbe tettem a fejem vissza sétáltam Edward szobájába. Saját gondolataiba merülve, kétségbe esett tekintettel nézett ki az ablakon. Most valahol távol járt. Hallottam nyitódni a bejárati ajtót, és Jake hangját. Meg fogtam Edward vállát, és az érintésemre meg rezzent. Soha nem volt még ilyen.

- Edward, tényleg nem lesz semmi baj. – próbáltam újra nyugtatni.

- Rendben, neked el hiszem – mondta, és jobban felém fordult. Fel ált az ágy széléről, és adott egy csókot. Le sétáltunk a nappaliba, hogy Jacobbal találkozzunk, és hogy át léphessem emberi életemből, egy hallhatatlan testbe.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Saját blog

Kérés

Szeretném megkérni minden kedves olvasómat, hogy ha van rá időtök, és energiátok írjatok tartalmas megjegyzést, ha máshogy nem, hát chatbe. Ez nem azért kell, mert egoista vagyok, hanem azért, hogy tanuljak belőle. Írjátok le mit tetszett, és mi nem, hogy esetleg mi volt a hiba, és milyen érzelmeket váltott ki belőletek. Ha írtok, én ebből tanulok, és jobban fogok írni, ergo nagyobb lesz az olvasási élmény. Köszön előre is.

Zsuzsii

Angyali történetek

www.angyalitortenetek.blogspot.com A másik történetem. Amy Cooperről szól, aki száz év után, ugynaúgy 17 évesen ébred a kómából... de vajon miért nem öregedett? Megtudhatod, ha elolvasod:)

számláló

(2009.11.03-tól)
casino Contador De Visitas

Chat

Hány vámpír lézeng itt?

Köszönöm!

A sok-sok öteltet, és segítséget köszönöm szépen Csillának:)
Nagyon sokat segítettél, hálás vagyok érte!:)

Rendszeres olvasók