˙Twilight Saga Fanfiction˙

" Before you Bella, my life was a moonless night..."

Sziasztok! tudjátok, említettem a pályázatot a www.bellablog.gportal.hu – ról. Szóval, nem kerültem be az első háromba, de van még közönségszavazás. Olvassátok el az oldalon a chat alatti modulban a műveket, és döntsétek el, érdemes vagyok – e a szavazatotokra. Ha szavazni szeretnétek, itt van a link, ahol eldől majd a közönségszavazás: http://www.doodle.com/gshvpy9kpaanecff . Különben a saját lapomon is van egy szavazás. Itt megnézhetitek. Itt sok mindent megtudhattok a fejezetekről is. Örülnék neki, ha többen látogatnátok:) És nem mellesleg tegnap egy új hírt osztottam meg veletek azon az oldalon. Ebben a bejegyzésben elolvashatjátok.:) Köszönöm mindenkinek, aki olvassa a blogjaimat, kellemes karácsonyt kívánok valamennyiőtöknek!:)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Saját blog

Kérés

Szeretném megkérni minden kedves olvasómat, hogy ha van rá időtök, és energiátok írjatok tartalmas megjegyzést, ha máshogy nem, hát chatbe. Ez nem azért kell, mert egoista vagyok, hanem azért, hogy tanuljak belőle. Írjátok le mit tetszett, és mi nem, hogy esetleg mi volt a hiba, és milyen érzelmeket váltott ki belőletek. Ha írtok, én ebből tanulok, és jobban fogok írni, ergo nagyobb lesz az olvasási élmény. Köszön előre is.

Zsuzsii

Angyali történetek

www.angyalitortenetek.blogspot.com A másik történetem. Amy Cooperről szól, aki száz év után, ugynaúgy 17 évesen ébred a kómából... de vajon miért nem öregedett? Megtudhatod, ha elolvasod:)

számláló

(2009.11.03-tól)
casino Contador De Visitas

Chat

Hány vámpír lézeng itt?

Köszönöm!

A sok-sok öteltet, és segítséget köszönöm szépen Csillának:)
Nagyon sokat segítettél, hálás vagyok érte!:)

Rendszeres olvasók