˙Twilight Saga Fanfiction˙

" Before you Bella, my life was a moonless night..."

Sziasztok!




My name is Bond. James Bond. Na szóval Flórának hívnak (papíron) , de többször mondják rám, hogy h*lyeee , mint azt, hogy Flóra. Szabadbattyánban élek...-.-" Ez egy falu, nem messze Székesfehérvártól.
13 éves vagyok, egy fehérvári gimiben töltöm napjaim nagy részét. 2 évig versenytáncoltam, de idén októberben abbahagytam, és mostmár hip-hopozok. Az életem a tánc (meg a barátaim, a fancifek, fórum és a Twilight Saga, egy kis True Blood-dal, Evernighttal és Evermore-ral sűrítve.)


Szerintem ennyi elég rólam. Bátran kérdezzetek, báááááármilyen témában, ha tudok, segítek, ha nem tudok, akkor pedig megtalálom a módját, hogy tudjak. Igen. Ez egy felettébb értelmes mondat volt.



Most jön az, hogy 'ez a dilis', hogy került ide:

Zsuzsival a Twilightos fórumunkon ismerkedtem meg. (Nem fogok reklámozni. Ha valakit érdekel, nyugodtan vágjon oldalba és elmondom a címet.) Elkértem az msn címét, mert jó fejnek tűnt Zsuzsi, és azóta is tartom ezt a véleményt, csak mostmár egy kicsit jobban megismertem. (És egyre jobban szeretem).
Egy szép napon (konkrétan csütörtökön) kérdezte Zsuzsi, hogy segítek-e,én pedig igen-t mondta
Sok helyen megtaláltok:
HotDog: Florci.girl
MyVIP: Kövecses Flóra
IWIW: Kövecses Flóra
Donnalight: ...
FaceBook: Flora Kövecses
Myclub: Kövecses Flóra
Twitter: Elfelejtettem.
...
blablabla. szóval majdnem mindenhol fentvagyok.


Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést. Bocsi, hogy ennyi ideig raboltam az idődet!



További szééééép napot!

1 megjegyzés:

szijja Flóra, vagy h*lyee.ahogy tetszik:D:D
nagyon jófejnek tűnsz:D:D
és még dilis is vagy.xD:D
szval nekem szimpi vagy, az elmondottak alapján:D

Megjegyzés küldése

Saját blog

Kérés

Szeretném megkérni minden kedves olvasómat, hogy ha van rá időtök, és energiátok írjatok tartalmas megjegyzést, ha máshogy nem, hát chatbe. Ez nem azért kell, mert egoista vagyok, hanem azért, hogy tanuljak belőle. Írjátok le mit tetszett, és mi nem, hogy esetleg mi volt a hiba, és milyen érzelmeket váltott ki belőletek. Ha írtok, én ebből tanulok, és jobban fogok írni, ergo nagyobb lesz az olvasási élmény. Köszön előre is.

Zsuzsii

Angyali történetek

www.angyalitortenetek.blogspot.com A másik történetem. Amy Cooperről szól, aki száz év után, ugynaúgy 17 évesen ébred a kómából... de vajon miért nem öregedett? Megtudhatod, ha elolvasod:)

számláló

(2009.11.03-tól)
casino Contador De Visitas

Chat

Hány vámpír lézeng itt?

Köszönöm!

A sok-sok öteltet, és segítséget köszönöm szépen Csillának:)
Nagyon sokat segítettél, hálás vagyok érte!:)

Rendszeres olvasók